• RO
EVENIMENTE

Restaurant Arnia pentru o nuntă ca-n povești

Într-un loc prietenos, pregătit cu drag și inspirație pentru cel mai important moment dintr-o poveste de dragoste, Restaurantul Arnia este alegerea  potrivită pentru o nuntă reușită. Poziționat în apropiere de centrul Iașului, dar ferit totuși de zumzetul și graba orașului, la Restaurantul Arnia vei găsi o echipă care abia așteaptă să te cunoască, să-ți afle dorințele și să lucreze mai apoi pentru îndeplinirea lor. Pe îndelete și cu pasiune, fiecare colțișor va fi aranjat, astfel încât finalul să corespundă viziunii și personalității tale.

Înnobilăm evenimentele importante pentru tine, cu grijă și dedicare. Lasă organizarea în seama Restaurantului Arnia, iar tu bucură-te de moment.

Organizează-ți nunta în Iași, la Restaurant Arnia!

Povestește-ne cum arată nunta la care visezi, iar noi ne punem la dispoziție priceperea și creativitatea noastră pentru a-ți transforma evenimentul în cea mai frumoasă experiență!

Îţi oferim din partea casei:

- Tort personalizat şi artificii la tort / Şampanie şi piscoturi/ Prăjituri / Fructe de sezon
- Amenajarea sălii festive: feţe de masă festive, şerveţe, huse şi eşarfe scaune, suporţi lumânări, casuţă bani
- O cameră gratuită pentru miri / reducere de 10% la tarifele de cazare pentru invitaţii la eveniment
- Meniu pentru copii la jumatăte de preţ
- Meniu personalizat (suntem deschişi la orice preferinţă)
- Sală gratuită.

Nunta Restaurant Arnia

Restaurant Arnia pentru botezul copilului tău

Venirea pe lume a unui copil este o zi de neuitat, sărbătorită în fiecare zi. Botezul este doar începutul unei aventuri în care porniți alături de cel mic. Cu un farmec grațios și cu o deosebită grijă, la Restaurantul Arnia, acest eveniment se poate transforma într-o sărbătoare de povestit peste ani. Invită-i pe cei dragi să-i fie celui mic alături și să-i spună “Bun venit!” De restul ne ocupăm noi, îmbinând armonios farmecul copilăriei cu elementele unei petreceri destinate adulților şi copiilor.

Organizează botezul copilului tău, în Iași, la Restaurant Arnia!

Îţi oferim din partea casei:

- Tort personalizat şi artificii la tort / Şampanie şi piscoturi/ Prăjituri / Fructe de sezon
- Amenajarea sălii festive: feţe de masă festive, şerveţe, huse şi eşarfe scaune, suporţi lumânări, casuţă bani
- O cameră gratuită pentru părinţi şi copil
- Reducere de 10% la tarifele de cazare pentru invitaţii la eveniment
- Meniu pentru copii la jumatăte de preţ
- Meniu personalizat (suntem deschişi la orice preferinţă)
- Sală gratuită.

Botez Restaurant Arnia

Restaurant Arnia pentru evenimente corporate

Seriozitatea întâlnirilor de afaceri, bucuria de a fi lângă profesioniști, petrecerile care sărbătoresc succesele companiei în care lucrezi, ședințele de final de an, trainingurile periodice, și toate celelalte evenimente de tip corporate sunt găzduite și organizate cu succes de echipa Restaurantului Arnia. Situat într-o locație accesibilă din orice punct al orașului Iași, vizavi de Billa Gară, Arnia îți pune la dispoziție o sală modernă, cu o capacitate de 100 de locuri, precum și o sală de traininguri de 25 de locuri.

Organizează evenimentele tale corporate, în Iași, la Restaurantul Arnia!

Povestește-ne cum arată tipul de eveniment pe care dorești să-l organizezi, iar noi ne punem la dispoziție priceperea și creativitatea noastră pentru a-ți transforma evenimentul în cea mai frumoasă experiență!

Evenimente Corporate Arnia
 

Evenimente de suflet (NUNTĂ, BOTEZ)

Pentru o nuntă sau un botez, o logodnă sau o comemorare organizată atent, rezervă sala pentru evenimente de suflet a Restaurantului Arnia.

REZERVĂ

Evenimente corporate (CONFERINȚE)

Pentru o conferință sau un cocktail, o lansare sau un banchet de absolvire rezervă sala pentru evenimente corporate a Restaurantului Arnia.

REZERVĂ
Săli evenimente

Adaptat cerințelor clienților care își doresc o locație modernă și o organizare atentă a evenimentelor, Restaurantul Arnia dispune de o sală cu ring de dans și o capacitate de 100 de locuri care pot fi completate cu cele minim 25 de locuri ale terasei. Este o sală potrivită pentru o nuntă sau diverse petreceri. Pentru evenimente corporate - conferințe, cocktailuri, lansări, banchete de absolvire sau traininguri, ai la dispoziție o  sală special concepută pentru astfel de momente, cu o capacitate de  100 de locuri alături de o sală de traininguri  de  25 de locuri care poate fi folosită și pentru diverse ședințe.

Sală pentru nuntă la Arnia

Sala pentru nunți a Restaurantului Arnia, elegantă și rafinată, este locul potrivit pentru cea mai importantă zi din viața ta. 

VEZI GALERIE FOTO

Sală pentru conferințe la Arnia

Sala pentru conferințe a Resurantului Arnia, un mediu elegant și intim, este special creată pentru evenimente corporate.

VEZI TUR VIRTUAL
VINO SĂ SOCIALIZĂM
Facebook
Tweeter
Youtube
Pinterest
Instagram
Trip Advisor
Contact

Arnia. Restaurant Iasi
Billa-Gara, Iași, România


Mobil
0721-834603
0722-892155

GALERIE FOTO Descoperă rafinamentul Restaurantului Arnia!
vezi galerie foto ->>

TUR VIRTUAL Te invităm să arunci o privire Restaurantului Arnia!
vezi galerie foto ->>

Arnia – Restaurant Iasi – Nunta Iasi

© Restaurant Arnia 2024. Toate drepturile rezervate.
Politica cookie | Politica de confidentialitate

SAL SOL